Pages

Friday, 16 January 2015

Hong Kong tour

Salam..

Hi reader..lately I rajin gile update my blog ni...sebab banyak masa terluang kot..lagi pun project dah banyak release, tinggal nak follow up sikit-sikit jer. hehehe

OK, lets talk about Hong Kong tour. ni sequence dari cerita Shenzen tu. Masa last day kat sana sempat la I round area Hong Kong city sebab flight departure from Hong Kong International airport . just check it out picturez yang I share

Travel with double decker bus from Hong Kong airport nak ke Hong Kong city 

Hong Kong city..its coach boutique  hokey

masjid kat tengah Hong Kong..quite big 

Hong Kong City yang dihalang oleh lautan pacific..hahahaha

Kena naik Ferry untuk ke seberang

hari ni launch i phone 6 kat Hong Kong..saje wat kenangan 

inside ferry..heading to Hong Kong city

must wefie..yang belakang tu with us tau..john san....our tourist guide

wajib berjambar view ni hokey

hidup penuh dengan blues

Unik katanya artifact ni...hurmm..i cant see any..maybe im not artist

no idea why i take picture here '__'

bruce lee signature..ramai jugak artis hong kong punye signature mark here

nak naik bas yang kat belakang tu!!!! finally i get in~~

train station untuk back to airport 

Hong Kong City

our lunch Mcd..saya boikot..tapi no choice...
 XOXO,

Hanis

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...