Pages

Tuesday, 13 January 2015

Outstation at Shenzen, China

Salam semua reader....

lame sangat rasanya saya tak update blog ni. rasanya dah bersawang. So, untuk penutup untuk 2014.
i would like to share my journey to Shenzen, China. Actually ni company business trip. orang cakap sambil menyelam kita minum air kan? so enjoy my picture. Ni time pergi kat kampung kebudayaan mereka. Village in the city katenya..

ni tak tau keldai ke kuda..hehehe

ni our diner with japanese cuisine

rizal poyo nak wat pic lompat kat depan Thai temple

u capture me & i capture u...fair?

i want to ride this

ni Q kat custom nak masuk ke China Sebab kami turun kat airport Hong Kong


Dins time..


ikhtiar dengan Mooo

on the plane...indah sungguh ciptaan tuhan


ni kat stadium lumba kuda die..

pintu gerbang dekat village ni

macam orang malaysia je muka masing-masing

ko dah kenapa hanis?muke tak boleh belah

nice view

stage for perfomance

entrance nak masuk village ni

night view kat shenzen

dins pic again

me at entrance

wefiee time....

batu tu besaq giloss tersesat kat sane

so far tu jer nak share...penat plak upload picture banyak-banyak.
nanti saya share lagi yer picture dekat Hong Kong pulak

XOXO,

Hanis

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...