Pages

Saturday, 17 December 2016

ICHIKOH Annual Dinner 2016

Salam Reader..

Selamat berhujung minggu dengan family semua. Hari ni saya tak nak tulis pasal review product yang biasa saya tulis. Next entry ye. Hari ni nak share picture Annual Dinner company saya yang ke 25th yang di buat di Hotel Bangi-Putrajaya pada 9/Dec/2016. Since 2010, tahun ni tahun ke 6 saya join company dinner ni. Tahun ni theme 'Traditional Night' tapi saya pakai seluar dan blouse..Ade sebabnya..hehehe.

Unfortunately, tahun ni tahun paling worst dinner yang penah saya join. Nak tau sebab ape? Sebab kene buat performance dance kat stage. Gile tak gile. tak pernah dibuat aku seumur hidup ni kene dance depan khalayak ramai. serius fobia and trauma. Hahahaha.

Ni sebab kene paksa dengan PE members la ni. kene pujuk rayu dengan Rizal and Ijam. Cit.. Dahla satu-satunya bunga dalam group tu. Semua kitorang ber-6. Rizal, Ijam, Fauzi, Izdi, Lokman dan saya. Can you imagine. I can't 0_0 . Tapi benda dah terjadi nak buat macam mane. Malu setahun weh..kene bahan je kat kilang hahahaha. Tapi quite fun la. 1st and might be the last time. Sebelum perform tu setiap malam tak lena tidur, siap termimpi-mimpi. Makan pun xselera, masa malam dinner tu pun tak lalu nak makan sangat. Serius perasaan tu sangat tak best!!

Kiteorg perform lagu Hindustan 'Chammak Challo' mix dengan 'pesta muda mudi' . Muzik dan step semua dorang yang pikir. Saya tak bole berpikir. bergambar pun tak banyak masa dinner tu sebab cuak dan malu punye pasal. Tapi at last menang 1st prize dapat la RM500 dan ramai orang puji performance kite orang sangat menghiburkan. Memang dapat big applause dari audience la especially masa saya keluar dari back stage. Perasan :P Mungkin dorang tak sangka saya dance. Saya pun tak sangka gak. Tapi taubat tak nak buat lagi T_T

Ok la just enjoy picturez Annual dinner company saya.

Masa nak register, dapat angpow voucer Tesco RM80 :)

Yeay..dapat lucky draw..nombor 1st kot kene sebut. tak kisahlah.. janji dapat dari Rizal & Ijam tak dapat. Mmg curse dorang tu

Cuba cari Meja saya? Nampak tak saya?

Selfie sikit. Makeup sendiri. Tak mampu nak upah MUA. Bersiap rumah kak dayah.


Snap picture pinggan kosong. Tak selera nak makan weh!!

Hahahaha..Selfie untuk legakan hati.. cover full face tapi still orang perasan itu saya.

Dance team kat back stage

Phone bergegar sebab cuaks. Few mins before our performance.  

Semua excited. Dalam hati dup dap dup dap

With abang Mizi dan Abang Wan

My MD, Iseki-san. impress die speech in Bahasa even baca teks. tapi paham la.

Menang No 1 weh...kikiki

Photobooth - With Sis Daya

Photobooth - With Naz-boy

Photobooth - With En Rizal 
Photobooth - with Mental Boyz



Photobooth - with Mental Boyz

Photobooth - with Mental Boyz

Performance aku, 1st phase tak masuk lagi..tak nak upload. maluuuuu!! >_<

Table-mate. Cantik Naoko pakai Kimono.

Tu je nak share.

XoXo,
Hanis.














No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...