Saturday, 23 March 2013

Bio-essence Bio Spring Water

Salam 1 malaysia...

Chewah....mentang-mentang nak pilihan raya ni..terus kau..
Hari ni nak cerita pasal product muka hokey. tajuk 'Bio-essence Bio Spring Water'..as usual...kecantikan dan wanita tak boleh nak dipisahkan...hehehe *lagi sekali words yang memualkan*  

Korang pernah dengar tak pasal Bio-essence Bio Spring Water ??Actually me baru je dengar yang bio essence ade keluarkan product untuk face mist a.k.a face spray ni...what???? how could i dont know...im bio essence consumer yang tegar hokey..nampaknye tak bole declare diri ini cukup tegar...

Memang dah lame diri ini men'survey' face mist ni..yela memandangkan cuaca sekarang ni agak hot and spicy khen...memang pentingla face mist ni dan setelah men'survey' ade beberapa product yang memang best, tapi harusla pilih product yang berkualiti dan murah..pengguna bijak la katekan..so.. I choose Bio-essence Bio Spring Water. 

Antara product lain yang aku survey ada brand 'Body Shop face mist' harga quite expensive untuk 100ml [RM39.90] atau kite bayar RM40 dapat balance 10sen..hehehe..Me tak suke sebab ade bau2an..so annoying. Untuk face mist harusla pakai ingredient from mineral kan?? maybe sebab ade vitamin E kot..
Avene Thermal Spring Water Spray pun OK..tapi.....compare price dengan Bio-essence Bio Spring Water ia mahal sikit kot... untuk 50ml RM17++
Evian Mineral Water Spray Me survey review pun OK tapi serius tak jumpa kat Guardian mahupun Watson..sold out kot..so..tak dapat nak survey price die. 
Bio-essence Bio Spring Water  ni korang boleh dapat kat guardian and watson tau..ade 2 size..100ml and 300ml kot...hehehe 
korang boleh bace review Bio-essence Bio Spring Water ni by click here . kat sini ade story pasal kebaikan, boleh pakai untuk ape, method nak pakai dan ingredient. 
Price RM29.90 untuk 100ml tapi masa beli ada discount so price jadi RM23.90 sahaja...

Serius best pakai Bio-essence Bio Spring Water ni..sejuk je muka ni...cepat meresap...muka rase smooth and silky jer. makeup pun tahan lebih lama dari biasa dan yang penting tak berminyak...layan la picture daku bersama Bio-essence Bio Spring Water ku...hamboi...korang patot dapatkan jugak..memang berbaloi2..

tada....Bio-essence Bio Spring Water 
jarakkan dalam 20cm dari muka dan spray..u can get your miracle bio water with 20 excellent efficacies

i love my Bio-essence Bio Spring Water. benda WAJIB dalam my handbag ni ..you should get yours too :)
XOXO

Love,
Hanis

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...